۱۱ خرداد ۱۳۹۴، ۱۳:۰۵

بارانی مطرح کرد:

۳۷ درصد صید آبزیان کل کشور در هرمزگان انجام می شود

 ۳۷ درصد صید آبزیان کل کشور در هرمزگان انجام می شود

بندرعباس - سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: ۳۷ درصد صید آبزیان کل کشور در هرمزگان صورت می گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی شیلات هرمزگان، مسعود بارانی با بیان اینکه استان هرمزگان توانمند ترین استان در امر صیادی کشور است گفت: استان هرمزگان بین ۳۰ تا ۴۰ درصد کل فعالیت های  صیادی کشور را پوشش می دهد.

بارانی با بیان اینکه ۲۲ بندر صیادی در استان  هرمزگان مشغول به فعالیت هستند تصریح کرد: این مهم بیانگر این است که هرمزگان از ۳۰ دردصد از کل بنادر صیادی کشور یرخوردار است.

وی با اشاره به اینکه فعالیت صیادی استان هرمزگان به این ۲۲ بندر صیادی ختم نمی شود گفت: صیادان هرمزگان همچنین از ۳۹ مرکز تخلیه صید نیز در استان هرمزگان بهره مند هستند.

بارانی با بیان اینکه نزدیک به ۳۷ درصد صید آبزیان کل کشور در هرمزگان صورت می گیرد گفت: این آمار بیانگر نقش بالا و تاثیر گذار استان هرمزگان در تامین پروتئین دریایی سبد غذایی خانوده های کشور است.

سرپرست معاونت صید و بنادر ماهیگیری شیلات  هرمزگان اظهار داشت استان هرمزگان از بالغ بر ۲۹ هزار نفر صیاد برخوردار است که این یعنی بیش از ۲۰ درصد جامعه صیادی کشور در این استان مشغول به فعالیت هستند.

مسعود بارانی ابراز داشت این میزان جامعه صیادی توانسته در استان هرمزگان ۷۴ تعاونی صیادی با بیش از ۱۱ هزار عضو و همچنین  ۲۱ دفتر نمایندگی صیادی را تشکیل دهد.

لازم به ذکر است استان هرمزگان با برخورداری از هزار و ۴۰۰کیلومتری مرز ساحلی رتبه اول صید کشور را به خود اختصاص داده است.

 

 

 

 

 
کد مطلب 2765886

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha